Race Club er for dig, der er ambitiøs, når du netværker.

Formålet med lige netop det her erhvervsnetværk er de personlige relationer. Vi vil samle en gruppe af mennesker, der deler samme værdier som os. Derfor spiller det en rolle, at vores medlemmer er villige til at investere tid i at skabe relationer og tillid – for det tager tid. Her er ikke plads til pistolsælgere og visitkort-byttere. I stedet kan du forvente at komme hjem fra et arrangement med tre til fire nye – rigtige – bekendtskaber, i stedet for 30-40 visitkort fra mennesker, du faktisk ikke kan huske, når aftenen er omme.

Vi skaber arrangementer, som vores medlemmer glæder sig til at deltage i. Det skal være sådan, at når man kigger i sin ofte travle kalender, så ser man frem til at bruge sin tid i Race Club regi. Her er du garanteret godt selskab, spændende bekendtskaber, lækker mad og fede oplevelser. Det er helt uformelt, og man kommer fuldstændigt, som man er.  Vi sænker nemlig paraderne, når vi er sammen. Lader slipset blive hjemme, blazeren hænge på stolen og visitkortene blive i tasken. Den afslappede stemning og uformelle tone skaber tillid blandt mennesker, og vi har erfaret, at med tillid følger forretning med tiden.

Race Club medlemskab

  • 10 netværksmøder + to fælles events (åbningsevent og julefrokost)
  • Mulighed for at invitere en gæst med
  • LinkedIn-gruppe KUN for medlemmer
  • Adgang til særligt Race Club univers (app)
  • Profil på www.race-club.dk

Kr. 17.500,- om året eks. moms

"Jeg har fået en del netværk igennem Race Club. Jeg kan således varmt anbefale at være med i netværket."
- Christian Bækmark, PrivatRevision

"Anderledes, kvalitetsbevidst, afslappet stemning, gode muligheder for at netværke og lære mennesker at kende og ikke bare, hvordan deres visitkort ser ud".
- Linda Skyttehave, Ensure

"Hurtigt, anderledes, fede oplevelser, masser af socialt samvær - giver gode relationer, der skaber værdi og vækst".
- Nikolaj Lund. DiningSix