Partnere

Mød vores partnere

Race Club rummer en bred vifte af spændende og enormt dedikerede virksomheder fordelt over hele landet. Med afdelinger i både Jylland, Fyn og Sjælland er der mulighed for at være en del af rejsen, uanset hvor i landet, du befinder dig.

Bliv partner

Race Club er for dig, der er ambitiøs, når du netværker. Formålet med lige netop det her erhvervsnetværk er de personlige relationer. Vi vil samle en gruppe af mennesker, der deler samme værdier som os.
+ 0
Partnere

Aarhus

Race Club Aarhus er det nyeste erhvervsnetværk, der udspringer af Jylland-netværket som i 2019 blev delt op. Vi startede op i Jylland for fire år siden, og det er gået stærkt. Så nu har Aarhus og omegn fået sin egen afdeling.
+ 0
Partnere

Sjælland

Race Club Sjælland startede for fire år siden, og har i dag mere end 50 medlemmer, hvoraf der er 35 faste deltagere til arrangementerne. Netværket rummer en masse spændende virksomheder, der alle har det til fælles, at de bruger tid på Race Club, fordi det giver mening for dem i en travl hverdag.
+ 0
Partnere

Fyn

Race Club Fyn er det ældste netværk, der fylder otte år i 2020. Netværket har mere end 40 faste deltagere til arrangementerne og +70 medlemmer. Fyn-netværket er en god blanding af erhvervsdrivende – fra den enlige tømrermester til AV Center med lige knap 100 ansatte.
+ 0
Partnere

Trekantsområdet

Race Club Trekantområdet udspringer af Jylland-netværket, som blev delt op i 2018. Netværket er en god blanding af spændende erhvervsdrivende – lige fra vinforhandleren eller den personlige træner til marketingbureauer og tømrersvenden.

Bliv sponsor

Vi skræddersyer altid helt unikke løsninger for vores sponsorer. Ingen virksomheder er ens, og derfor skal sponsorater heller ikke være det. Vi sammensætter pakker, der bygges op omkring netværket som grundstenen. Herfra bygges der ovenpå i det omfang, det ønskes. Ønsker du som virksomhed en masse kundeoplevelser, personalepleje eller VIP i særklasse, så har vi helt sikkert løsningen til dig. 

Vores kundeoplevelser er ud over det sædvanlige. Her er tale om et 4-5 timers event i hjertet af København, hvor smagsløgene bliver forkælet. Det kan også være en hel dag til Aarhus Classic, hvor netværk, god mad og fantastisk stemning er på programmet. Derudover laver vi helt unikke rejser rundt i Europa, hvor du som VIP-gæst kommer helt tæt på og får eksklusivt behind the scenes oplevelser med Nicolaj.

Race Club udmunder i Nicolajs behov for at skaffe midler til at kunne dyrke race på højt plan. En af de muligheder man har som racerkører, er at tilbyde storslået eksponering, når løbene skal køres rundt om i verden. Her kan DU som virksomhed blive vist for flere hundredetusinde mennesker. Eksempelvis på Nürburgring, hvor mere end 200.000 tilskuere ser på, når Europamesterskabet løber af stablen.

Eksponering sker på både Nicolajs hjelm, dragt og racerbilen, som han kører sine løb i. Inden for eksponering sættes der også stor fokus på, at du får aktiveret dit sponsorat, ved at vi tilbyder en komplet mediapakke, hvor vi laver film, tager billeder, m.m. i topklasse. Dette kan du få fri adgang til, så det kan bruges i egen markedsføring. 

Bliv en del af fællesskabet.

Deltag i et landsdækkende erhvervsnetværk, som forbinder folk som stiller store krav til kvalitet og til, hvad de bruger deres tid på.