Race Club startede som et tiltag, der skulle sørge for at få mig ud og afsted i en racerbil. Netværket skulle altså etableres, så jeg kunne overleve og få chancen for at vise mit talent. De første par år lærte mig rigtig meget om at drive et netværk, og jeg mener, at vi har fundet formlen til et succesfuldt et af slagsen. Vi har styr på vores værdier, og derfor tør vi også hvert år sætte nye mål.

Fremtiden for Race Club-netværket – eller faktisk allerede lige om lidt i 2019 – byder på flere nye tiltag. Vi har allerede etableret en ny netværksgruppe, så vi fortsat i 2019 er fire grupper fordelt ud over hele landet. Målet er, at vi skal runde 200 medlemmer, og at vi kan melde udsolgt til Aarhus Classic og Nürburgring.

Race er mit liv – det er alt jeg har, og alt jeg kan

Jeg har altid været et konkurrencemenneske. Jeg hader at tabe i en sådan grad, at det er blevet mere end en motivationsfaktor for mig. Det giver mig blod på tanden til at gøre ALT, der skal til for at hive sejren hjem. Der er ingen tvivl om, at fejl og nederlag er uundgåelige, men jeg har lært at lære af begge dele, og faktisk opdaget, at det gør mig til en stærkere og mere robust racerkører.

Det faktum, at jeg har 200+ virksomheder i ryggen, der bakker op, fordi de tror på mig og mit livsprojekt, det giver mig så meget styrke mentalt. Det er en kæmpe motivationsfaktor, og gør mig kun endnu mere målrettet. Derudover er jeg så heldig at have en familie i ryggen, som støtter mig i at nå mit mål, og som er af samme holdning som jeg – nemlig at hele butikken skal satses, så jeg kan blive verdens bedste.

Race Club by Phoenix Racing er i sin tid skabt for min overlevelse. Nu handler det stadig om min overlevelse i en dyr sportsgren, men det er også blevet en forretning for mig, som jeg hele tiden drømmer om at gøre større, bedre og mere værdifuld for mine medlemmer. Udover det fandt jeg ud af, at jeg er rigtig god til at være mig selv, og at det kan folk godt lide. Jeg ved, at hvis jeg skaber et netværk, der virker, og som gør en forskel for dem, der tager tid ud af en travl hverdag for at deltage, så kommer der flere medlemmer, hvilket giver et bedre netværk, men som også sikrer mere race til mig.

Jeg ville ikke være, hvor jeg er i dag, hvis det ikke var for netværket. Så simpelt kan det siges. Uden mit netværk havde jeg aldrig fået muligheden for at vise mit talent på banen. Jeg ved, at jeg er en af verdens bedste racerkørere, og er blandt dem, der er villig til at ofre det, der skal til for at nå mit mål. I motorsport betaler det bare ikke kontrakten. Det kræver økonomisk støtte, hvis man skal ud på banen og vinde de rigtige mesterskaber, og skabe sig det navn, der i sidste ende skal resultere i den rigtige kontrakt. Race Club-netværket er med til at gøre det hele muligt. Det betyder alt for mig.

Book foredrag

Nicolaj er, udover at være racerkører og drivkraften bag Race Club, også foredragsholder. Hans foredrag kredser om emner som hans historie, motivation og dedikation, forskellen på at drømme og sætte sig mål, livet i overhalingsbanen - bogstaveligtalt og meget mere.

Hans foredrag er blevet booket til både folkeskoler, efterskoler, virksomheder, foreninger og sportsklubber. Se mere i videoen herunder og book via kontakt@phoenix-racing.dk.