Nogle gyldne øjeblikke

I Race Club samler vi på oplevelser. Det er ingen hemmelighed, at vi gør det lidt anderledes end alle de andre. Her er der fokus på kvalitetsindhold, gourmet, VIP-feeling og wauw-faktor. Herunder har vi samlet nogle af de sjove aftenener, vi har tilbragt sammen i billeder.

Der er mange flere af disse historier. Hvis du vil sikre, at du får det hele med, så skal du smutte forbi vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer efter vores arrangementer. Her kan du følge med i, hvad der sker i Race Club.

Find os på Facebook

Café Mauritz - Middelfart

November 2018

Hvilken fantastisk aften med Race Club. Årets sidste møde for det fynske netværk blev afholdt på den smukke Café Mauritz i Middelfart.

De 36 fremmødte blev forkælet med lækre snack samt fri bar, inden den stod på præsentationsrunde med juleønsker som fokus. Herefter fortalte Ahmet Altinok, ejer af Café Mauritz, om den fantastiske rejse, som Mauritz har været på, fra et pizzaria til idag at have et af landets bedste caféer med burgere og kvalitet i første række.

Efterfølgende stod den på burgerbuffet, hvor medlemmerne fik lov til at bygge deres egen ynglingsburger af enten bøf eller pulled pork. Aftenen fortsatte med et indblik i vores medlemmers 2018. Hvordan året var gået for dem og hvad de ser tilbage på.

Hele herligheden blev rundet af med tre slags  fantastiske hjemmelavede kager, romsmagning og Nicolajs ord om 2019 sæsonen.

November First X GranTurismo Cars A/S

November 2018

November First var vært for niende netværksevent for Race Club Sjælland. De havde arrangeret en fantastisk aften, hvor vi blev inviteret indenfor hos GranTurismo Cars A/S. Der var lagt op til en helt særlig aften i godt selskab.

Aftenen bød på lækre biler, utrolig gode vine, gourmet tapas og spændende indlæg. Vi blev introduceret til bilerne i huset, og hørte om deres historie, vi hørte om November Firsts fantastiske rejse og fik et indblik i 2019-sæsonen for Nicolaj Møller Madsen.

Ballerup Gokart Center

Oktober 2018

Der er fart på Race Club-netværket i mere end en forstand. 2018 er året, hvor vi har fået hele fire netværksgrupper og lige knap 200 medlemmer fordelt over hele landet. Også vores medlemmer giver den gas her hos Ballerup Gokart Center. Her blev kørt et 2timers Le Mans, hvor pitstop og strategi var med til at udfordre medlemmerne.

Efterfølgende fik vi glæde af vores nyeste medlem Rumbles Danmark, der havde medbragt deres flotte Foodtruck for at kunne forkæle alle fremmødte med de lækreste burgere.

Aftenen blev afsluttet med et spændende indblik i investeringsverdenen af vores partner Schou & Partners A/S.

United Cycling

Oktober 2018

Race Club Sjælland havde en fantastisk aften i smukke & anderledes omgivelser!

Vi er Danmarks hurtigste netværk og derfor var det meget nærliggende at tage et kig på de hurtigste cykler ved United Cycling. De åbnede dørene til deres imponerende cykelunivers som bla. indeholder butik, værksted, træningslokale, lager og et showroom, som ville imponere alle!

Aftenen startede med en rundvisning i de flotte lokaler, hvorefter den stod på rigtig lækker mad. Så overtog Improv Comedy Copenhagen - ICC Theatre scenen, og der blev "leget" med vores medlemmer, med fokus på at få paraderne ned og finde ud af, hvem hinanden er.

Efter en lækker dessert fra Protein-Baren fik vi besøg af Rune Larsen fra Aimhigh - Training & Performance, som tog os en tur med bagom TOP sportsfolk som Valgren, Fulgsang mm.