For det rette match

Det landsdækkende erhvervsnetværk består af fire lokale netværk (Aarhus, Trekantområdet, Fyn og Sjælland) og en aktivitetskalender, som tæller 40+ netværksmøder (ti møder pr. gruppe) + to fælles netværksmøder, hvor alle fire grupper samles. 

Omdrejningspunktet i netværket er oplevelser og aktiviteter, som er så værdifulde, at de er værd at afsætte tid til selv i en travl kalender. Dernæst er der stort fokus på at skabe stærke og unikke arrangementer, der samler mennesker omkring eksklusive oplevelser, fx indenfor gastronomiens og sportens verden, som man ikke ellers ville have adgang til.

Det er ambitionen at skabe et netværk, hvor alle møder hinanden på lige vilkår og hvor vi taler til hinanden i øjenhøjde. Vi vil være anderledes og tilbyde oplevelser, som er alt andet end ordinære. Vores mål er at skabe et fællesskab for og af mennesker, som stiller store krav til kvalitet og til, hvad de bruger deres tid på.

Vi har også plads til dig!

Ønsker du at høre mere om mulighederne for et medlemskab, så kontakt venligst Nicolaj Møller Madsen på kontakt@phoenix-racing.dk.

Race Clubs værdier

 

  • Inspiration, oplevelser, gastronomiske tiltag og nærvær sætter rammerne for hele konceptet
  • Et netværk hvor vi sænker paraderne, salgsgassen og i stedet sætter fokus på at skabe tillid og stærke bånd mellem medlemmerne
  • Vi mødes alle i øjenhøjde. Uanset om man er sponsor eller partner, så er alle medlemmer på lige vilkår
  • De mange fælles oplevelser og det uformelle netværk skaber stærke relationer

Læs vores magasin

2020-udgaven af salgsmagasinet er landet, og vi har glædet os til at dele det med jer. Heri finder du bl.a. arrangementskalender, Race Club Travel, historien om manden bag, 3AKTIVEs oplevelse af Race Club og meget mere.

Læs magasinet her

"6 ud af 6 stjerner for at skille sig markant ud fra andre erhvervsnetværk".
- Dennis Paaske, ASENTO

"Hurtigt, anderledes, fede oplevelser, masser af socialt samvær - giver gode relationer, der skaber værdi og vækst".
- Nikolaj Lund. DiningSix

"Anderledes, kvalitetsbevidst, afslappet stemning, gode muligheder for at netværke og lære mennesker at kende og ikke bare, hvordan deres visitkort ser ud".
- Linda Skyttehave, Ensure