Om os

For det rette match

Det landsdækkende erhvervsnetværk består af fire lokale netværk (Aarhus, Trekantområdet, Fyn og Sjælland) og en aktivitetskalender, som tæller 40+ netværksmøder (ti møder pr. gruppe) + to fælles netværksmøder, hvor alle fire grupper samles. 

Omdrejningspunktet i netværket er oplevelser og aktiviteter, som er så værdifulde, at de er værd at afsætte tid til selv i en travl kalender. Dernæst er der stort fokus på at skabe stærke og unikke arrangementer, der samler mennesker omkring eksklusive oplevelser, fx indenfor gastronomiens og sportens verden, som man ikke ellers ville have adgang til.

Det er ambitionen at skabe et netværk, hvor alle møder hinanden på lige vilkår og hvor vi taler til hinanden i øjenhøjde. Vi vil være anderledes og tilbyde oplevelser, som er alt andet end ordinære. Vores mål er at skabe et fællesskab for og af mennesker, som stiller store krav til kvalitet og til, hvad de bruger deres tid på. 

Vi har også plads til dig!

Ønsker du at høre mere om mulighederne for et medlemskab, så kontakt venligst Nicolaj Møller Madsen på [email protected]

Race Clubs værdier

icon_“

Læs vores magasin

2020-udgaven af salgsmagasinet er landet, og vi har glædet os til at dele det med jer. Heri finder du bl.a. arrangementskalender, Race Club Travel, historien om manden bag, 3AKTIVEs oplevelse af Race Club og meget mere.

Bliv en del af fællesskabet.

Deltag i et landsdækkende erhvervsnetværk, som forbinder folk som stiller store krav til kvalitet og til, hvad de bruger deres tid på.