Race er mit liv – det er alt jeg har, og alt jeg kan.

Jeg har altid været et konkurrencemenneske. Jeg hader at tabe i en sådan grad, at det er blevet mere end en motivationsfaktor for mig. Det giver mig blod på tanden til at gøre ALT, der skal til for at hive sejren hjem. Der er ingen tvivl om, at fejl og nederlag er uundgåelige, men jeg har lært at lære af begge dele, og faktisk opdaget, at det gør mig til en stærkere og mere robust racerkører.

Det faktum, at jeg har 200+ virksomheder i ryggen, der bakker op, fordi de tror på mig og mit livsprojekt, det giver mig så meget styrke mentalt. Det er en kæmpe motivationsfaktor, og gør mig kun endnu mere målrettet. Derudover er jeg så heldig at have en familie i ryggen, som støtter mig i at nå mit mål, og som er af samme holdning som jeg – nemlig at hele butikken skal satses, så jeg kan blive verdens bedste.

Den tabte ungdom – eller hvad?

Jeg ved, at nogle vil kigge på mit liv og tænke, at jeg er gået glip af en hel masse. Her tænker de på ungdomsfester, studieliv, fredagsbarer eller det at flytte i sin første lejlighed. Det er slet ikke noget, jeg tænker over, fordi jeg laver det, jeg elsker. Min store passion er at være racerkører, og alt hvad der følger med. Jeg er drevet af at være den bedste version af mig selv, og dermed en af de bedste i verden til det jeg laver.

Mit liv byder på 20-25 timers træning og besvarelse af 200-300 mails om ugen, 42 netværksarrangementer og +200 møder om året, og det kan for nogle lyde hårdt. For mig er det aldrig et spørgsmål om, om jeg skal eller ej, fordi hvis det er det, det kræver, for at jeg kan sidde i min racerbil og kæmpe mig vej mod toppen, så er det, det jeg gør. Det er også værd at nævne, at jeg får så mange oplevelser igennem mit netværk og mit race, som jeg aldrig ville have fået som almindelig studerende, eller bare en ung fyr på min alder.

Race Club by Phoenix Racing er i sin tid skabt for min overlevelse. Nu handler det stadig om min overlevelse i en dyr sportsgren, men det er også blevet en forretning for mig, som jeg hele tiden drømmer om at gøre større, bedre og mere værdifuld for mine medlemmer. Udover det fandt jeg ud af, at jeg er rigtig god til at være mig selv, og at det kan folk godt lide. Jeg ved, at hvis jeg skaber et netværk, der virker, og som gør en forskel for dem, der tager tid ud af en travl hverdag for at deltage, så kommer der flere medlemmer, hvilket giver et bedre netværk, men som også sikrer mere race til mig.

Hvad betyder Race Club netværket for dig og din karriere?

Jeg ville ikke være, hvor jeg er i dag, hvis det ikke var for netværket. Så simpelt kan det siges. Uden mit netværk havde jeg aldrig fået muligheden for at vise mit talent på banen. Jeg ved, at jeg er en af verdens bedste racerkørere, og er blandt dem, der er villig til at ofre det, der skal til for at nå mit mål. I motorsport betaler det bare ikke kontrakten. Det kræver økonomisk støtte, hvis man skal ud på banen og vinde de rigtige mesterskaber, og skabe sig det navn, der i sidste ende skal resultere i den rigtige kontrakt. Race Club-netværket er med til at gøre det hele muligt. Det betyder alt for mig.

”Race Club-netværket er med til at gøre det hele muligt. Det betyder alt for mig.”

Hvilke medlemmer leder Race Club efter?

Formålet med lige netop det her netværk er de personlige relationer. Vi vil samle en gruppe af mennesker, der deler samme værdier som os. Derfor spiller det en rolle, at vores medlemmer er villige til at investere tid i at skabe relationer og tillid – for det tager tid. Her er ikke plads til pistolsælgere og visitkort-byttere. I stedet kan du forvente at komme hjem fra et arrangement med tre til fire nye – rigtige – bekendtskaber, i stedet for 30-40 visitkort fra mennesker, du faktisk ikke kan huske, når aftenen er omme.

Vi skaber arrangementer, som vores medlemmer glæder sig til at deltage i. Det skal være sådan, at når man kigger i sin ofte travle kalender, så ser man frem til at bruge sin tid i Race Club regi. Her er du garanteret godt selskab, spændende bekendtskaber, lækker mad og fede oplevelser. Det er helt uformelt, og man kommer fuldstændigt, som man er.  Vi sænker nemlig paraderne, når vi er sammen. Lader slipset blive hjemme, blazeren hænge på stolen og visitkortene blive i tasken. Den afslappede stemning og uformelle tone skaber tillid blandt mennesker, og vi har erfaret, at med tillid følger forretning med tiden.

Læs mere om Nicolaj