Race Club E-DAY 2020

Race Clubs Virtuelle Verden

 

Hvad gør man, når man ikke må samles fysisk? Så samles man virtuelt.
En opskrift der den senere tid, mens COVID-19 har været et emne på alles læber, er blevet gjort flittigt brug af hos alle de, som lever af at skabe oplevelser i fællesskab med andre. Og det er ingen undtagelse for Race Club.

 

I fredags blev den opskrift brugt til at slå et stort brød op – et brød, som i øvrigt, også blev bagt færdigt, om man vil – da det var tid til Race Club E-Day: et format hvor alle 250 medlemmer af Race Club på tværs af de fire netværk blev inviteret ind til en eftermiddag i godt selskab – online.

 

Virtuelle smagninger

Arrangementets tre timer bød på en virtuel vinsmagning fra VinMedKant, hvor deltagerne havde fået tilsendt en kasse med et par lækre vine og snacks, der skulle nydes og smages alt imens at vores allesammens Ulrik Rønlev fra VinMedKant slyngede om sig med farverige historier, fortællinger fra de varme lande (som vist nok er sande?), og slibrige detaljer om vinenes smagssammensætning.

 

Efter en vinsmagning med kant var det blevet ”Danish Nature Brews” tur til at begejstre og udfordre de omtrent 45 deltagere, der deltog i onlinearrangementet. Ronnie Gram bød alle op til dans, da det var blevet tid til at smage mjød – en drik, som ikke mange nødvendigvis har et forhold til – hvorfor det var interessant at prøve kræfter med netop denne sværvægter i ringen. Og intet mindre end forbløffende er det at opleve, hvordan både mjød og Ronnie smelter sammen, når drikken skal præsenteres, forklares og nydes. Og alt dette i øvrigt med et live-signal direkte fra Ronnies garage, hvor man i baggrunden kunne se tønder i stakkevis indeholdende selvsamme mjød, som deltagerne havde fået tilsendt.

Som prikken over i’et var den smilende TV-kok m.m. Gorm – også kendt fra ”Gorms” pizzarestauranter – med live fra hans eget køkken, hvor han forberedte deltagerne på, hvordan man skulle tilberede aftenens menu, som alle var inviteret ind til at lave på egen hånd og nyde til vinen efter arrangementet var overstået. Gorm var som altid energisk og overskudsramt, når det kommer til gode tips og tricks i køkkenet og menuen bestående af en forret, hovedret og dessert brygget på henholdsvis parmaskinke med lidt rygeost, lammeculotte med gode danske kartofler og den danske sommerhofret koldskål blev en fryd for øjet. Efterfølgende er en del billeder ligeledes trillet ind på Race Clubs egne SoMe-kanaler af deltagernes egne bud på menuen.

 

Afslutningsvis inviterede Nicolaj Møller Madsen alle ind i den virtuelle racerbil, hvor han gav en omgang på Nürburgringen.

 

Et alternativt alternativ med et stort ”E”.

Arrangementet rundede første halvdel af den ’virtuelle periode’ for Race Club af, der har bestået af fire ”Race Club E-networking” arrangementer samt denne ”Race Club E-DAY”. Samlet set har omkring 180 deltagere, fordelt på i alt fem virtuelle arrangementer, deltaget i et anderledes fællesskab, der har kunne samle folk på en anden måde end hidtil. Der mangler stadig at blive afviklet tre Race Club E-networking dage i de kommende uger inden, at sommerferien rammer Race Club.

 

Med andre ord har det været et nødvendigt alternativ, hvor bogstavet ”E” har skulle sættes foran navnet. Men ikke desto mindre har det stadig givet anledning til gode snakke, det sædvanlige høje humør, og muligheden for følelsen af fællesskab i en tid, hvor man har været overladt til sig selv for det meste.

 

I Race Club er vi ikke som alle andre… Og det er vi vilde med.