Vil du være sikker på at få det hele med, så skal du holde øje med denne side. Her vil vi holde jer opdateret løbende - både på nye tiltag i netværket samt kommende og afholdte arrangementer. Du er meget velkommen til at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så du får friske nyheder i indbakken.

Det vil naturligvis primært handle om netværket, men vi vil også holde jer opdateret omkring Nicolaj. Hans 2019 vil være pakket med racerløb i særklasse - bl.a. når han skal til Nürburgring og forsvare Europamester-titlen i efteråret.

The Grand Opening

Traditionen tro starter Race Club året ud med et storslået åbningsevent, hvor vi samler alle vores partnere samt gæster. I år var ingen undtagelse, da vi torsdag den 31. januar skød året i gang med manér.

Læs mere her

 

GT4-kontrakt for 2019 i hus

En ny fantastisk kontrakt sikrer racerkører Nicolaj M. Madsen endnu et år, som kører for det officielle Audi Sport team. En kontrakt, der bringer ham tættere på sit altoverskyggende mål om den eftertragtede fuldtidskontrakt med Audi Sport inden 2021.

Læs hele historien

Oplevelser der virkelig giver værdi for en virksomhed

2018 har været et spændende år på mange måder. Vi er så heldige, at det også blev i år, at vi fik to nye selskaber med ombord – begge fra samme mand, nemlig Søren Ravn fra Kolding. Hans formål med at hoppe med ombord var at være repræsenteret både i netværket og på andre måder.

Læs hele historien

Følg endnu mere med

Du kan holde dig opdateret omkring Race Club, og hvad der sker i erhvervsnetværket ved at læse vores månedlige nyhedsbrev. Vi deler ud af vores arrangementer, oplevelser og deler nyheder, der har betydning for vores partnere og potentielle partnere.

TILMELD NYHEDSBREV HER