Velkommen til Danmarks hurtigste og muligvis bedste netværk

Det landsdækkende erhvervsnetværk består af fire lokale netværk (Aarhus, Trekantområdet, Fyn og Sjælland) og en aktivitetskalender, som tæller 40+ netværksmøder (ti møder pr. gruppe) + to fælles netværksmøder, hvor alle fire grupper samles. 

Det er ambitionen at skabe et netværk, hvor alle møder hinanden på lige vilkår og hvor vi taler til hinanden i øjenhøjde. Vi vil være anderledes og tilbyde oplevelser, som er alt andet end ordinære. Vores mål er at skabe et fællesskab for og af mennesker, som stiller store krav til kvalitet og til, hvad de bruger deres tid på.

Ønsker du at høre mere om mulighederne?

KONTAKT OS

TAK TIL VORES HOVEDSPONSORER

Race Club Travel

I 2020 præsenterer vi flere events, hvor vi pakker kufferten og rejser til sydlige himmelstrøg. Vi skal bl.a. en tur til Budapest, hvor gourmet af høj klasse er på programmet, og så gentager vi successen, og har planlagt endnu en tur til Nürburgring.

Se alle rejser her

Events på dansk jord

Også herhjemme vil vi stable nogle vildt fede events på benene. Du kan bl.a. glæde dig til en helt særlig oplevelse på Padborg Park, Aarhus Classic og en lækker VIP-middag i København. Men vi har meget mere oppe i ærmet.

Se alle events her