I 2020 skal Nicolaj med høj sandsynlighed stille op i VLN Series, der er et mesterskab med lang historie og som betegnes som et af de sværeste og stærkeste mesterskaber. VLN Series består af ni løb, der strækker sig fra slut marts til slut oktober, og hvor alle ni løb køres på den historiske Nürburgring. Løbene er 4-timers eller 6-timers løb.

Race Club vil arrangere 1-3 ture ned for at opleve VLN Series. Hver af rejserne vil være for max otte personer, og vil være fra fredag morgen til søndag. Der er lagt op til tre dage fuld af unikke oplevelser.

Vil du have en oplevelse du ALDRIG glemmer? Vi har KUN otte pladser til hver tur med oplevelser du ellers IKKE kan købe nogle steder. Du vil blive fløjet til Frankfurt, afhentet i shuttlebus og fragtet til Nürburgring. Med andre ord, du skal ikke selv tænke på andet, end at have dig selv og et pas med - resten sørger vi for.

Ved ankomst går det allerede løs, da du skal prøve kræfter i en race-simulator, og dermed forberede dig til det, der skal ske senere på dagen. Herefter frokost med Nicolaj i VIP-lounge, inden du får en omgang i en Audi R8 GT3 på Nürburgring, under den frie træning til racerløbet VLN. Her snakker vi altså 9 minutter som passager rundt på verdens vildeste racerbane i den ultimative GT-racerbil med over 290km/t!

Lørdag er du VIP-gæst til VLN-løbene med adgang til grinden og VIP-lounge med forplejning, samt shuttlebus rundt på banen. Du ser Nicolaj konkurrere i sin GT3-racerbil blandt de 180 biler til start, og selvfølgelig kan DIT logo også komme på racerbilen til løbet. Senere samme aften flyver du tilbage til Danmark.

Pris pr. person (medlem)

11.500 DKK

Pris pr. person (ikke medlem)

12.250 DKK