16.-19. april 2020

Vi gentager succsen fra 2019, også selvom det ikke er sikkert Nicolaj er til start til dette løb. Denne tur er indbegrebet af alt det unikke, Race Club står for, og derfor er det helt oplagt, at invitere dig med.

Turen vil fra ende til anden emme af godt selskab, lækker mad, gode oplevelser, som I vil huske tilbage på og mindes med glæde. Vi har fundet unikke spisesteder, flotte hoteller, kør-selv oplevelse i en Ferrari og som altid høj klasse hele vejen igennem.

Vi starter turen den 16. september, og vender retur til Danmark igen den 19. september. Det er en tur, der er oplagt til kunde- eller personalepleje. I 2019 tog flere af vores medlemmer også deres bedre halvdel med, som alle fik en god oplevelse. Vi kommer omkring Verona, Milano, Modena og Marnello.

Om torsdagen flyver vi fra Kastrup, og lander i Bergamo Milano omkring kl. 15.00. Der er sørget for bus til Hotel Leon d’Oro i Verona, hvor I skal tilbringe de første nætter. Om aftenen går turen til vingården Vini Dindo, hvor I får rundvisning og naturligvis vinsmagning. Senere nyder I en dejlig middag på en lokal italiensk restaurant.

Fredag kan I se frem til en dag med besøg på Ferrari og Pagani-museum. Vi besøger både Ferrari Marnello Museum og Ferrari Enzo Museum i Modena. Herfra vil I få mulighed for selv at prøve en tur i en Ferrari. Aftenen skal tilbringes på den fantastiske restaurant Trattoria del Taio og efterfølgende drinks på Terrazza Bar el Ponte.

Lørdag skal vi videre til Milano, hvor der venter en dag med byens bedste pizza på Rossini, seightseeing i smukke Milano, et besøg på rooftopbar med bobler, G&Ts og snacks inden aftensmaden nydes på den berømte Terrazza Gallia med udsigt over den historiske Milano banegård.

Søndag er race-dag, og turen går til Monza-banen, hvor I bliver checket ind med VIP-billetter og starter med en rundvisning på banen. I nyder en god frokost, mens I overværer Blancpain GT3 series. Det er noget helt særligt at opleve race på tætteste hold, og man kan ikke andet end lade sig rive med af stemningen. Efter løbet går turen til lufthavnen, og vi vender hjem til Danmark.

Alle dage er der morgenbuffet på de respektive hoteller, så I starter dagen på den helt rigtige måde.

Denne tur er til dig, der nyder smukke omgivelser, lækker italiensk mad, god vin, VIP-oplevelser og race helt tæt på.

Hele weekenden vil du opleve at være VIP-gæst, hvorend vi kommer hen.

Det får du:

  • 4* overnatninger i Verona og Milano

  • Besøg på vingård inkl. vinsmagning
  • 700g bøffer i eksklusiv grotte i Verona
  • Guidet rundvisning Pagani fabrikken 
  • Både Enzo og Ferrari musum
  • 20min bag rattet i en Ferrari på egen hånd
  • Milanos bedste pizza
  • Michelin-guidet tasting menu 
  • Rooftop-event med GT’er
  • VIP-gæst på Monza søndag

Pris pr. person (medlem)

13.500 DKK

Pris pr. person (ikke medlem)

14.250 DKK