Den 24.-27. september 2020

På denne tur skruer vi for alvor op for VIP-følelsen med masser af lækkerhed, spænding og gourmet. Det vides endnu ikke, om Nicolaj skal køre denne weekend, men ligemeget hvad, sikrer vi en rejse, der er udover det sædvanlige, og som ikke er set før i Race Club regi. Det er også på denne tur, at vi skal overvære finaleløbet i GT4 European, hvor Nicolaj går efter sejren om europamesterskabet.

Turen varer fra torsdag den 24. september til søndag den 27., hvor I skal bo på Iberostar Grand Budapest 5* med 30 kvm store værelser. Som altid, når vi rejser, er der fokus på fantastiske madoplevelser, og denne tur er ingen undtagelse. Vi skal besøge nogle af landets bedste restauranter, imens vi nyder god vin og godt selskab.

Når I lander torsdag, skal I forkæles på en af de bedste restauranter i Europa, når turen går på Cavier & Bull, hvor der venter en 9-retters middag, med bl.a. caviar, store rejer, bøf, tatar mm. Cavier & Bull er kendt for at kreere helt særlige madoplevelser, der når meget høje standarder. De er blandt andet kendt for deres særlige hummer-popcorn.

Fredag går turen ud i det fantastiske ungarnske vinlandskab, hvor vi kombinerer en chokoladesmagning med vinsmagning på to forskellige vingårde, inden vi rammer Budapest senere. Her vil der være mulighed for at nyde byen, shoppe, seightseeing eller slappe af i poolen på hotellet.

Om aftenen skal I igen forkæles med gourmet fra øverste hylde. En 10-retters tastingmenu med tilhørende vin på Babel Budapest, efterfulgt af VIP-bord på en af byens natklubber. I vælger selv, hvornår dagen skal slutte. Altså opskriften på en festlig dag i skønne Budapest.

Lørdag står på seightseeing i byen, frokost på en traditionel ungarnsk bistro - Retek Bistro, efterfulgt af krydstogt på Donausøen. En rigtig spændende oplevelse, der klart skal opleves, når man er på disse kanter. Efterfølgende skal vi besøge Oinos WineBar Bistro. Om aftenen venter endnu en kæmpe oplevelse med hummer, champagne, store bøffer på KNRDY American Steakhouse & Bar. Restauranten er kendt for sin lækre og rustikke indretning, der sætter rammen for en skøn aften.

Selvom denne tur ikke, som vores andre, har race som omdrejningspunkt, så vil der alligevel være en snert af brændt dæk. Vi skal nemlig være VIP-gæster om søndagen på F1-banen Hungarioring, hvor vil spise sammen med et Race-team. Søndag er også dagen, hvor vi hopper på flyet, og vender hjem til Danmark. Tag med på denne forlængede weekend, hvor gourmet, oplevelser og fantastiske omgivelser er i højsædet.

Det får du:

  • 3 overnatninger på 5-stjernet Hotel (9,1 på booking)
  • Michelin Guide Tasting menu på Caviar & Bull
  • Frokost på Retek Bistro, den bedst anmeldte Ungarske restaurant i Budapest
  • Gourmet fra højeste hylde 10-retters tastingmenu med vin til på Babel Budapest 1* Michelin
  • Besøg i det Ungarnske vinlandskab, kombineret med en chokoladesmagning og vinsmagning på to forskellige vingårde
  • Krydstogttur på Donausøen
  • VIP-gæst søndag på F1-banen Hungarioring
  • VIP-bord på eksklusiv natklub
  • Hummer, champagne og 500g bøffer

Pris pr. person (medlem)

16.500 DKK

Pris pr. person (ikke medlem)

17.250 DKK

For booking eller yderligere info - kontakt os