4 dage på ski i Sölden

15.-18. marts 2020

Snesikre Sölden med tre bjergtoppe på over 3000 meter, Gletscher ski - og noget af det vildeste afterski man kan finde, er stedet, vi skal besøge i 2020. Den mest solgte T-shirt i byen har skriften  ”Ich habe Sölden uberlebt”. Oversat betyder det: ”Jeg har overlevet Sölden”. Så der er fart på, og ikke kun på skibakkerne.

Vi har allieret os med Due Hospitality, der er kommet med grupper i Sölden i 15 år - så de kender om nogen alle de gode steder. I vil blive passet på efter alle kunstens regler. 

På turen skal vi bo på familiehotellet Hotel Tyrol 3*, hvor vi har halvpension. Derudover har vi fast frokost hos Jacobs på bjerget. 

Vi lægger op til, at det er en kør-selv ferie, og det betyder, at arrangementet starter i Sölden, og er inkl. 3-dags liftkort, hotel indkvartering med halvpension, frokost alle dage på bjerget hos Jacob, første runde på afterski Vollgass samt Due Hospitality guide. Drikkevarer er ikke inklusiv.

 

PRAKTISK INFO:

Ankomst

Ankom kl. 07.30. Der er serveres morgenmad på hotellet. Der er parkerings kælder på hotellet.

 

Hotel Tyrol / Riders Inn

Hotellet er drevet på den hyggelige familie stil. De har netop bygget et Spa som er lækkert at slappe af I efter ski dagen er overstået. Opholdet er med ½ pension. Vi sætter os til bords kl. 20.00 (så er der tid til at hygge lidt på afterski også). Drikkevare er ikke inkl. 

Læs mere om hotellet på https://www.ridersin-soelden.at/

 

Værelser

Jeg klemmer på for at vi kan få værelserne fra morgenstunden - men hvis der er udsolgt dagen før må vi vente til efter denne ski dag.

 

Omklædning

Der vil være et par værelser vi kan klæde om i.

 

Ski liftkort

Disse udleveres i forbindelse med ankomsten. Der er booket 15. - 17. Januar i pakken - Såfremt man ønsker at stå på ski sidste dag inden I kører hjem er der et tillæg på EUR 70,-. Denne info skal gives ved morgenmaden, der betales kontant for dem der ønsker dette. 

 

Ski leje

Der ligger en Intersport forretning lige overfor hotellet. Jeg anbefaler I booker hjemmefra - så får I de bedste priser. Her er link til den rigtige butik https://www.intersportrent.at/en/shop/shop/list?location-hint=1

På ankomst dagen henter vi vores ski umiddelbart efter morgenmaden så vi kan komme op og nyde det gode skiløb.

 

Sölden Ski område

Der er 160 Km pister at boltre sig på - og 3 bjerg toppe over 3000 meter - Inkl. en meget fin gletcher oplevelser hvor alle fart djælve kan tjekke sin topfart. Masser af udfordringer for alle niveauer. Læs mere om området her https://www.soelden.com/winter.html

 

Frokost

Der er inkluderet en simpel bjergfrokost på Restaurant på Restaurant Gampa Thaya. Her passer bjergbonden Jacob godt på os og servere de lokale specialiteter fra de dyr han passer på om sommeren. Vi har sol hjørnet / eller en lille hyggelig hytte hvis det er dårligt vejr reserveret kl. 12.00 hver dag. Drikkevare er ikke inkl. https://gampethaya.riml.com/en/hut-holidays-tyrol.html

 

Due Hospitality guide

Der vil være en Due Hospitality guide til at holde styr jeres ankomst og afrejse, samt fælles spisningerne. Vedkommende hygger med sammen med gruppen og viser rundt. Omkring 2 uger før afrejse melder vi navnet op på Jeres guide.

 

Bemærkning

Husk kontanter til betaling på bjerget - Alle steder oppe på bjerget og mange steder i byen tager de kun imod kontanter - så sørg for at få kontanter med - eller husk at hæve i byen inden I tager på ski. 

 

Program

15. marts

Kl. 07.30        Ankomst i Sölden - Bil i P kælder og morgenmad

Kl. 08.30        Omklædning samtt afhentning af leje ski udstyr

Kl. 09.00        Vi tager på bjerget - Vi deler os i grupper der står nogenlunde lige hurtigt på ski. 

Kl. 12.00        Frokost på Restaurant Gampe Thaya

Kl. 16.00        Afterski på Phillips

Kl. 20.00        Aftensmad på hotellet. 

 

16. marts

Kl. 07.30        Morgenmad

Kl. 08.30        Vi tager på bjerget - Vi deler os i grupper der står nogenlunde lige hurtigt på ski. 

Kl. 12.00        Frokost på Restaurant Gampe Thaya

Kl. 16.30        Afterski på Schirmbar

Kl. 20.00        Aftensmad på hotellet. 

 

17. marts

Kl. 07.30        Morgenmad

Kl. 08.30        Vi tager på bjerget - Vi deler os i grupper der står nogenlunde lige hurtigt på ski. 

Kl. 12.00        Frokost på Restaurant Gampe Thaya

Kl. 16.00        Afterski på Phillips

Kl. 20.00        Aftensmad på hotellet. 

 

18. marts - Hjemrejsedag

Dagen afvikles individuelt alt efter, om man ønsker at køre hjem fra morgenstunden eller blive for at få den ekstra skidag.

 

Pris pr. person (medlem)

4.950 DKK

Pris pr. person (ikke medlem)

5.450 DKK


Prisen er for et dobbelt værelse.
Tillæg for et eneværelse 1.200 DKK