Den 4.-6. september

Det vil være fjerde år i træk, at vi inviterer til GT4 European-finalen på Nürburgring i Tyskland. Turen er præget af afsindig god stemning og masser af race. I år gør vi det dog lidt anderledes, da vi skifter noget af busturen ud med et privatfly. Det bliver vel næppe mere VIP. I bliver fragtet til Beldringe til Køln, der ligger blot 100km fra banen.

Vi tager afsted fredag den 4. september og vender hjemad igen søndag den 6. september. Som de forrige år bliver I indlogeret på det fantastiske Hotel Dorint, der ligger lige ud til banen med terrasse ud til langsiden.

Turen er for ægte VIPs. Der vil være særbehandling hele vejen igennem, og du vil i den grad føle dig som en særlig gæst. Fredag skal vi vanen tro på den famøse restaurant Pistenklause, der er en verdenskendt motorsportsrestaurant. Her vil I få serveret lækre bøffer med tilbehør der matcher.

Denne tur er præget af race, så både lørdag og søndag står den på action på banen. I vil have adgang til jeres egen VIP-lounge med udsigt til pitten. Der vil være rundvisning på stedet, mulighed for at prøve kræfter i en racesimulator, komme helt tæt på - helt ned i pitten, vinsmagning og bare generelt forkælelse på højeste plan.

Udover lækker middag på Pistenklause vil der være skøn forplejning hele weekenden. I VIP-loungen er der både frokost og snacks begge dage og naturligvis alt godt til ganen. Loungen byder på lækker frokostbuffet, hvor udvalget altid er af høj kvalitet.

I 2019 var 116 friske gæster rejst med for at overvære Nicolaj køre GT4-finalen på Nürburgring. I 2020 er målet at have hele 150 medrejsende Race Club gæster.

Vil du opleve race på tætteste hold, så er denne netværkstur lige noget for dig. Vi tager dig med helt behind the scenes i Porsche teamet Allied Racing. Udover at komme helt tæt på en sport, der ellers er meget lukket, så er turen også med til at skabe nogle bånd, der rækker langt udover weekenden. I Race Club taler vi stadig om de forrige års ture, fordi de virkelig efterlader et aftryk og gør indtryk.

Mange af vores medlemmer udnytter også chancen for at give både kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere en oplevelse for livet.

Det får du:

  • Overnatning på 4* hotel (50m fra banen)
  • Terrasse med udsigt til langsiden
  • Privatfly fra Beldringe til Køln 
  • Fri forplejning fra indtjekning til hjemkomst
  • Eksklusiv adgang til egen lounge på banen
  • Rundvisning i pitten, paddock mm.
  • Gridshow inden race
  • VIP-goodiebag med polo, merchandise mm.
  • Lækker aften event med cocktails og god mad

Pris pr. person (medlem)

12.500 DKK

Pris pr. person (ikke medlem)

13.250 DKK