Som noget nyt åbner vi i 2019 op for Race Club Travel, der er eksklusive udlandsrejser, hvor vi styrker sammenholdet og kendskabet til hinanden, i mens vi får nogle helt unikke oplevelser sammen. Begge ture er af høj standard og med VIP-feeling.

I 2018 rejste 110 sponsorer med Nicolaj til Nürburgring, og oplevede ham vinde Europamesterskabet i GT4. 2019 byder også på to spændende begivenheder, der begge involverer race i særklasse. Læs mere om vores events her Du kan komme med - kontakt os i dag

Nürburgring 2019

Europamesterskabet skal forsvares, og det sker, på Nicolajs andet hjem, Nürburgring i 2019. Her har du en eksklusiv mulighed for at komme med - og komme helt tæt på! Phoenix Racing har de helt optimale omgivelser for at opleve race på nærmeste hold. Turen er pakket med VIP-oplevelser.

Læs mere her

VIP-tur til Nürburgring

I forbindelse med Nicolajs løb i Tyskland på den historiske racerbane Nürburgring, får du her tre intense dage fyldt med oplevelser, som ikke kan købes andre steder.

Du og dine gæster bliver fløjet til Frankfurt, hvor I vil blive afhentet i en VIP-shuttlebus. I løbet af dagen vil I komme ud og prøve kræfter i en professionel GT3-simulator ...

Læs det hele her

VIP-tur til Zandvoort

Vi skal til Amsterdam, inden turen går til den fantastiske strandby Zandvoort, hvor den tekniske rejserbane ligger, som er vært for 5. afdelingen af GT4 European.

Læs mere

Kom HELT tæt på GT3

Race Club giver dig mulighed for at komme så tæt på, som man overhovedet kan komme - altså faktisk helt med ind i racerbilen! Det gør vi i forbindelse med, at Nicolaj skal køre GT3-løb på Nürburgring, hvor du kommer med som VIP-gæst.

Vi tager fra Danmark i en lækker VIP-minibus fredag den 2. august, og sætter kursen mod Nürburgring. Der bliver serveret ...

Læs det hele her