Som noget nyt åbnede vi i 2019 op for Race Club Travel, der er eksklusive udlandsrejser, hvor vi styrker sammenholdet og kendskabet til hinanden, i mens vi får nogle helt unikke oplevelser sammen. Alle rejserne er af høj standard og med VIP-feeling.

I 2019 rejste 116 sponsorer med Nicolaj til Nürburgring, og oplevede finalen i GT4 European med Nicolaj bag rattet. 2020 byder også på spændende rejser både med og uden race som omdrejningspunkt. Læs mere om vores events her Du kan komme med - kontakt os i dag

Nürburgring 2020

Europamesterskabet skal stå, og det sker på den famøse bane Nürburgring i 2020. Her har du en eksklusiv mulighed for at komme med - og komme helt tæt på! Turen er pakket med VIP-oplevelser og naturligvis masser af tid til netværk.

Læs mere her

VIP-tur til Budapest

I 2020 har vi virkelig skruet helt op for VIP-følelsen, når vi inviterer til smukke Budapest, hvor ikke mindst fantastiske madoplevelser står øverst på programmet. Vi skal nyde gourmet i verdensklasse, imens vi oplever denne smukke perle, og bor på et lækkert 5-stjernet hotel.

Læs det hele her

Skitur til Sölden

Snesikre Sölden med tre bjergtoppe på over 3000 meter, samt det fedeste afterski man kan finde, skal danne rammen for Race Clubs allerførste skitur.

Læs mere

VLN-Races

I 2020 skal Nicolaj med høj sandsynlighed stille op i VLN-series, der er et mesterskab med en lang historie, og som betegnes som et af de sværeste og stærkeste mesterskabet indenfor GT-serien.

Du kan komme med og opleve dette stærke løb på nærmeste hold, og følge Nicolaj tæt i sine anstrengelser for at skabe de helt rigtige resultater.

Læs mere

Verdens største racerløb

Med sin 25 km lange racerbane, 185 biler til start og ikke mindre end 250.000 tilskuere er 24-timers løbet på Nürburgring verdens fedeste og største racerløb uden sammenligning. Du kan komme med og opleve dette helt særlige løb på nærmeste hold.

Læs det hele her