Som noget nyt åbner vi i 2019 op for Race Club Travel, der er eksklusive udlandsrejser, hvor vi styrker sammenholdet og kendskabet til hinanden, i mens vi får nogle helt unikke oplevelser sammen. Begge ture er af høj standard og med VIP-feeling.

I 2018 rejste 110 sponsorer med Nicolaj til Nürburgring, og oplevede ham vinde Europamesterskabet i GT4. 2019 byder også på to spændende begivenheder, der begge involverer race i særklasse. Du kan komme med - kontakt os i dag

Nürburgring 2019

Europamesterskabet skal forsvares, og det sker, på Nicolajs andet hjem, Nürburgring i 2019. Her har du en eksklusiv mulighed for at komme med - og komme helt tæt på! Phoenix Racing har de helt optimale omgivelser for at opleve race på nærmeste hold. Turen er pakket med VIP-oplevelser.

Læs mere her

VIP-tur til Monza

Vi glæder os over at kunne byde på en tur til denne perle i Italien. Turen går til Monza, hvor vi skal følge Nicolajs første GT4-løb i 2019. Her skal I ikke ”bare” være på en racerbane, men også forkæles på ægte italiensk manér. Her skal I opleve, dufte og ikke mindst smage på lækre lokale specialiteter.

Læs mere her

VIP-tur til Nürburgring

I forbindelse med Nicolajs løb i Tyskland på den historiske racerbane Nürburgring, får du her tre intense dage fyldt med oplevelser, som ikke kan købes andre steder.

Du og dine gæster bliver fløjet til Frankfurt, hvor I vil blive afhentet i en VIP-shuttlebus. I løbet af dagen vil I komme ud og prøve kræfter i en professionel GT3-simulator ...

Læs det hele her

Kom HELT tæt på GT3

Race Club giver dig mulighed for at komme så tæt på, som man overhovedet kan komme - altså faktisk helt med ind i racerbilen! Det gør vi i forbindelse med, at Nicolaj skal køre GT3-løb på Nürburgring, hvor du kommer med som VIP-gæst.

Vi tager fra Danmark i en lækker VIP-minibus fredag den 2. august, og sætter kursen mod Nürburgring. Der bliver serveret ...

Læs det hele her