24-timers Spinningsevent

Den 14. marts 2020

Vi har i samarbejde med VinMedKant, AV Center, Super Brugsen Søndersø, Løgumkloster Teltudlejning, JaTak, Madmedsjæl og Kvalitetsbooking tænkt os at lave den fedeste Spinningsevent. Alle pengene der køres ind, går til at få Nicolaj Møller Madsen til start i en bil, der kan køre med om sejren i 24timers-løbet på Nürburgring. Hvilket betyder, at alle vores partnere har leveret deres ydelser og produkter kvit og frit.

Eventen kommer til at foregå i Odense, og bliver bygget op omkring underholdning, vanvittig god mad, og 1 times sjov underholdning, når spiningseventen løber af stablen.

Du vil som gæst blive forkælet, fra du kommer ind ad døren, og til vores arrangement slutter. Dagen vil byde på snacks, lækker forret, udsøgt buffet med spændende twist samt en lækker dessertbuffet, som vil få de fleste til at savle. Der vil desuden være opstillet en vinbar, hvor alt fra champagne og rosé til udsøgt hvidvin, rødvin ja endda portvin kan fyldes i glasset.

Under selve eventen vil alle ryttere blive forkælet af søde smilende værtinder, der tilbyder kolde drikkedunke, håndklæder, gels eller bare et smil, som kan være med til at hente de sidste km i benene. Nicolaj vil være speaker under hele eventen, og lave interviews med sponsorerne ved bordene og rytterne på cyklen. Vi vil også have live DJ, der sørger for de rigtige rytmer til spinning. Der bliver stillet storskærme op, der sikrer, at alle kan følge med i eventen.

Programmet for dagen vil være:

16.30 - Ankomst / her serveres bobler og snacks 
17.00 - Til bords / Hvert bord har plads til 8 personer
Velkomst af Nicolaj samt gennemgang af dagens program
17.15 - Opvarmning for rytterne og indstilling af cykler / mens vi nyder dagens første ret som serveres ved bordene 
17.40 - Hold-præsentation af de 20 hold, Nicolaj vil tjekke pulsen rundt ved de forskellige ryttere, og høre til forventninger, taktikker mm.
17.59 - Countdown til start
18.00 - BOOOM - så går starten både for rytterne på cyklerne og for gæsterne i den eksklusive gastronomiske buffet set på Fyn meget længe! 
For hver 15 min. vil der blive kørt en indlagt spurt, hvor der selvfølgelig er præmie til vinderen.
19.00 - BAAAANG - Så lød dagens sidste fløjt
19.15 - Præmieoverrækkelse og det endelig beløb offentliggøres! 
Herefter mulighed for en bid mad til de seje ryttere
20.00 - Dessertbuffeten åbner, og imens vil der være livemusik
21.30 - Vi takker af for i dag

Priser:

1 x cykel - 10.000 DKK

Køber du 1 cykel medfølger der 7 VIP-pladser + plads til 3 ryttere. Det betyder, at du har dit eget bord med plads til 8 VIP-gæster og VIP-plads til 3 ryttere. Herefter er tanken selvfølgelig, at de syv mennesker, du inviterer, skal være med til at sponsorer din cykel, så din cykel er den, der løber med sejren for flest indkørte penge til projekt 24timers-løb 2020. En måde I kan få sponsorer på er at smide det ud i jeres netværk, og folk kan få en plads ved jeres bord, hvis de vil give 50, 75, 100 eller et andet beløb pr. kørte km. (Normalt køres der mellem 35-45km)

Målet med projektet lyder på 500.000kr., hvilket vi mener er realistisk, hvis der sælges 20 cykler, og hvert bord har syv mand, der min. vil give 50kr. pr. kørte km.

Ekstra bord uden cykel: Ønsker du 1 cykel men 2 borde pga. mange sponsorer, så er det muligt  at købe et ekstra bord med fri drikkelse og mad for 6.000kr.

Ekstra rytter: Er I mere end 3 ryttere, kan der købes ekstra pladser, som koster 600kr. stk.