Race Club skaber en helt unik oplevelse på dansk jord, når vi inviterer til Padborg Park den 11. juni 2020. Her vil en GT3-racerbil stå klar til at give dig en oplevelse for livet - en hæsblæsende highspeed-tur rundt på banen. Eventen vil fungere som Race Clubs sommerfest, så vi håber at se en hel masse, også selvom man ikke ønsker en tur i racerbilen. Vi lover, at dagen bliver noget helt særlifgt.

Når vi træder speederen i bund, er du naturligvis iklædt køredragt og hjelm, og så kan du se frem til hele to omgange på banen med Nicolaj Møller Madsen som chauffør. Når du skal ud på banen og mærke 3g-trykket fra racerbilen, så er du naturligvis i trygge hænder.

Hele seancen finder sted på Padborg Park, som vi har lejet for en dag, så vi kan bygge den om til en Race Club VIP-dag. Det bliver den vildeste event, og vi har KUN 100 highspeedture på højkant. En highspeedtur er to omgange rundt på Padborg Park-banen.

Program for dagen: 

  • 08.00 - Morgenmad og opvarmning af GT3-bil
  • 08.15 - Første Highspeed-ture
  • 12.00 - Cykeltur på racerbanen
  • 12.00-15.30 - Foodtrucks åbner
  • 12.00-17.00 - Vin- og cocktailbar åbner
  • 12.45 - Mulighed for at køre i egen bil på banen
  • 13.30 - Holdtidskørsel på cykel på banen
  • 14.00 - Highspeedturene fortsætter
  • 17.00 - Tak for idag

Race Club VIP Telt:
Teltet vil have plads til hele 300 personer, og der vil være DJ, cocktailbar, vinbar samt fri drikkelse, slushice, sodavand, øl mm. hele dagen. Der vil også være opstillet fire race-simulatorer, hvor I har mulighed for at køre race mod hinanden. Der vil også være en lille vinbar, så I kan få et glas vin med jeres kunder. Det er nemlig en oplagt mulighed for at give jeres kunder en unik oplevelse. Hele dagen er hoppeborg og racesimulator åben.

Tacos Danmark:
I vil få mulighed for at smage en af Danmarks bedste tacos, når Tacos Danmark ruller deres foodtruck til Padborg Park, og langer lækkerier over disken.

Mads&Mikkel Pandekager:
Lækre søde pandekager, som du selv får lov at sammensætte, så de er lige efter din smag.

Kør-selv på Padborg Park:

Fra kl 12.45 til 13.30 vil banen være åben for alle - her kan du komme ud på banen på egen hånd. Det er gratis, så længe du har en VIP-billet.

Virtu Group er også med
Vi har som noget helt nyt også lavet et samarbejde med Virtu Group. Det betyder, at vi udover at få besøg af spændende virksomheder fra deres erhvervsnetværk, også vil få mulighed for at prøve en racerbane på cykel. Der vil blive lavet forskellige sjove aktiviteter på banen, og der vil være en mekaniker til stede, der kan optimere din cykel. Det kræver blot en VIP-billet for at være med til dette.

Never drink and drive
Der vil blive mulighed for at tilkøbe bustur, så du bliver fragtet både frem og tilbage til eventen.

Dagen vil være helt ideel til personale- eller kundepleje samt netværk. Mens I venter på, at det bliver jeres tur, kan I få vendt de ting, I ikke lige når i hverdagen, eller tale om nye ideer. Tag også gerne familien med - vi stiller en hoppeborg til rådighed, så børnene kan hygge sig der. 

Priser 

Race-pakken giver adgang til fri bespisning, to omgange i racerbilen, onboard-video fra din oplevelse, så du har et minde for livet og fri adgang til Race Club VIP-teltet.

VIP-pakken giver adgang til fri forplejning og Race Club VIP-teltet hele dagen.

Køber du 10 VIP-billetter, så smider vi en billet til en highspeed-tur på højkant til lodtrækning.

OBS: Eventen gennemføres KUN ved 60 solgte billetter.

VIP-billet + Highspeed-tur

2.300 DKK

VIP-billet

400 DKK

(OBS: Alle priser er ex. moms)

For at tilmelde dig eventen - kontakt os her