Fredag d. 9. august bliver en helt særlig dag, da vi får besøg af Phoenix Racing, og med sig har de en vaskeægte Audi R8 GT3-racerbil!

Phoenix Racing vil i samarbejde med Race Club give dig en helt unik oplevelse. Du kan nemlig få hele to omgange som passager i den hidsige racer, og med Nicolaj Møller Madsen bag rattet. Vi har officielle køredragter fra Audi med til Danmark, som du bliver iført, når du skal ud på banen og mærke 3g-trykket fra en racerbil.

Hele seancen finder sted på Padborg Park, som vi har lejet for en dag, så vi kan bygge den om til en Race Club VIP-dag.

På stedet vil være et stort VIP-telt, hvori vi spiller musik, og placerer fire simulatorer, så I kan udfordre hinanden dagen igennem. Frokost bliver serveret kl. 13.00, og vil bestå af en lækker grillbuffet med helstegt pattegris, lækre salater, diverse tilbehør og hotdogs. Der vil desuden være snacks og diverse drikkevarer.

Dagen vil være helt ideel til personale- eller kundepleje samt netværk. Imens I venter på, at det bliver jeres tur, kan I få vendt de ting, I ikke lige når i hverdagen, eller tale om nye ideer. Tag også gerne familien med - vi stiller en hoppeborg til rådighed, så børnene kan hygge sig der.

Det bliver det vildeste event, og vi har KUN 75 pladser. De er delt op i 2 grupper:
45 pladser fra 08.30-13.00
Stor lækker fælles frokost 13.00-14.00
30 pladser fra 14.00-17.00

VIP Platinium-billet giver adgang til fri bespisning, to omgange i en Audi R8, Onboard fra din oplevelse, så du har et minde for livet, fri adgang til Race Club VIP-teltet og mulighed for bustransport.

VIP Gold-billet giver adgang til fri bespisning, to omgange i en Audi R8, fri adgang til Race Club VIP-teltet.

VIP Silver-billet giver adgang til bustransport, fri forplejning og adgang til Race Club VIP-teltet.

Priser 

Platinum - 2.300krGold - 2.000kr Silver - 300kr

OBS: Alle priser er eks. moms

Antal billetter: Der er KUN 75 Platinum og Gold til salg, samt 100 Silver.
OBS: Eventen gennemføres KUN ved 60 solgte billetter.

TILMELD DIG HER