Når Race Club sparker 2020 i gang, gør vi det med udsigterne til et spændende og begivenhedsrigt år. Race Club Travel er et nyt tiltag, der sikrer fantastiske oplevelser udenfor Danmarks grænser, hvor man med garanti får netværket, knyttet bånd og oplevet VIP i særklasse.

Det stopper ikke her. Race Club garanterer også unikke oplevelser i Danmark, når Aarhus Classic og eksklusiv middag i København løber af stablen. Vi gentager successen med Aarhus Classic, hvor race, netværk, god mad og sjove indslag går hånd i hånd. Skal du med? Kontakt os her. Læs også om mulighederne med Race Club Travel.

Aarhus Classic 2020

Vi gentager succesen for 4. år i træk, når Race Club i samarbejde med Anders Grønborg fra LaserTryk skaber den perfekte kulisse for årets højdepunkt på dansk jord, nemlig Aarhus Car Classic.

Læs mere her

VIP-middag på Fyn

Vi har fundet, synes vi selv, Fyns bedste udsigt, og her vil vi forkæle dig i 2020. Stella Maris, der ligger i Svendborg, har en helt unik historie og en fantastisk beliggenhed - og så kan de kreere de mest lækre retter.

Læs mere her

VIP-middag i København

Den 26. november står den på Michelin af høj klasse på Kokkeriet i København. Med glimt i øjet, nysgerrighed, stædighed og en oprigtig intention om at servere sublim dansk mad rekonstrueret på bedste vis, er der garanti for smagsoplevelse fra øverste skuffe.

Læs mere og tilmeld dig her

Learn by Doing

Padborg Park danner rammerne, når vi inviterer til "Learn by Doing by MøllerMadsen" den 23. april 2020. Det sker på den første af vores Trackdays, hvor det er din tur til at komme bag rattet ...

Læs mere her

Kør-selv på Padborg Park

Drømmer du om at være racerkører for en dag? Vi giver dig muligheden til et af Race Clubs Trackdays, hvor du er føreren i din egen racerbil. Det hele foregår på Padborg Park.

Læs mere her

Finisher of the Year

Den sidste i rækken af Race Clubs Trackdays har vi valgt at kalde "Finisher of the Year". Det foregår den 9.-11. september på et lækkert 4-stjernet hotel lige ved grænsen, hvor den står på to dages fart over feltet på Padborg Park.

Læs mere her