Når Race Club sparker 2019 i gang, gør vi det med udsigterne til et spændende og begivenhedsrigt år. Race Club Travel er et nyt tiltag, der sikrer fantastiske oplevelser udenfor Danmarks grænser, hvor man med garanti får netværket, knyttet bånd og oplevet VIP i særklasse.

Det stopper ikke her. Race Club garanterer også unikke oplevelser i Danmark, når Aarhus Classic og eksklusiv middag i København løber af stablen. Vi gentager successen med Aarhus Classic, hvor race, netværk, god mad og sjove indslag går hånd i hånd. Skal du med? Kontakt os her

Aarhus Classic 2019

Vi gentager succesen for 3. år i træk, når Race Club by Phoenix Racing i samarbejde med Anders Grønborg fra LaserTryk skaber den perfekte kulisse for årets højdepunkt på dansk jord, nemlig Aarhus Car Classic.

Læs mere her

Middag i København

Kom med til en helt eksklusiv netværks-middag, hvor smagsløgene for alvor bliver stimuleret. Vi giver dig muligheden for at tage kunder, personale eller potentielle kunder med under armen og forkæle dem til et eksklusivt arrangement.

Læs mere her

Race Club - Le Mans

Vi er endelig tilbage med kæmpe succesen Le Mans, når Racehall endnu engang åbner dørene til en begivenhed med fart på! Der vil blive kørt i to klasser, så både de erfarne kørere har deres mesterskab, mens erhvervsfolk kan invitere kunder, personale mm. med....

Læs om arrangementet her

Highspeed-tur i en Audi R8 GT3

Fredag d. 9. august bliver en helt særlig dag, da vi får besøg af Phoenix Racing, og med sig har de en vaskeægte Audi R8 GT3-racerbil!

Phoenix Racing vil i samarbejde med Race Club give dig en helt unik oplevelse. Du kan nemlig få hele to omgange som passager i den hidsige racer, og med Nicolaj Møller Madsen bag rattet.

Læs mere og tilmeld dig her