Race Club har én altoverskyggende mission. Vi vil være Danmarks bedste netværk, der helt uden tvivl skaber mest mulig værdi for vores partnere. Derfor afholder vi 42 netværksarrangementer fordelt over hele året - i hele landet, men også flere helt særlige og ekstra eksklusive events.

Du behøver ikke være medlem. Du behøver heller ikke være interesseret i race. Du skal blot være åben, villig til at give noget af dig selv og have lyst til at blive forkælet og opleve VIP-behandling i særklasse. Se også vores arrangementer i Danmark Læs mere om vores events her, og kontakt os for yderligere info.

VIP-tur til Budapest

I 2020 har vi virkelig skruet helt op for VIP-følelsen, når vi inviterer til smukke Budapest, hvor ikke mindst fantastiske madoplevelser står øverst på programmet. Vi skal nyde gourmet i verdensklasse, imens vi oplever denne smukke perle, og bor på et lækkert 5-stjernet hotel.

Læs det hele her

Nürburgring 2020

Europamesterskabet skal stå, og det sker på den famøse bane Nürburgring i 2020. Her har du en eksklusiv mulighed for at komme med - og komme helt tæt på! Turen er pakket med VIP-oplevelser og naturligvis masser af tid til netværk.

Læs mere her

VIP-middag på Fyn

Vi har fundet, synes vi selv, Fyns bedste udsigt, og her vil vi forkæle dig i 2020. Stella Maris, der ligger i Svendborg, har en helt unik historie og en fantastisk beliggenhed - og så kan de kreere de mest lækre retter.

Læs mere her

Aarhus Classic 2020

Vi gentager succesen for 4. år i træk, når Race Club i samarbejde med Anders Grønborg fra LaserTryk skaber den perfekte kulisse for årets højdepunkt på dansk jord, nemlig Aarhus Car Classic.

Læs mere her

”Jeg kan godt lide at netværke på et helt uformelt, men alligevel professionelt plan, hvilket Møller Madsen netværket i høj grad giver mulighed for”.
- Jesper Laursen, AV Center

”Jeg vil til en hver tid anbefale netværket til andre, og det gør jeg faktisk allerede”.
- Søren Ravn Jensen, Sjølund A/S

”Jeg har truffet mange spændende mennesker, og jeg håber at sæsonen 2019 også kan hæve baren for, at der kommer endnu mere forretning igennem netværket.”.
- Henning Nygaard, Nygaard Advokatfirma