Race Club har én altoverskyggende mission. Vi vil være Danmarks bedste netværk, der helt uden tvivl skaber mest mulig værdi for vores partnere. Derfor afholder vi 42 netværksarrangementer fordelt over hele året - i hele landet, men også fire helt særlige og ekstra eksklusive events i 2019.

Du behøver ikke være medlem. Du behøver heller ikke være interesseret i race. Du skal blot være åben, villig til at give noget af dig selv og have lyst til at blive forkælet og opleve VIP-behandling i særklasse. Se også vores arrangementer i Danmark Læs mere om vores events her, og kontakt os for yderligere info.

Nürburgring 2019

Europamesterskabet skal forsvares, og det sker, på Nicolajs andet hjem, Nürburgring i 2019. Her har du en eksklusiv mulighed for at komme med - og komme helt tæt på! Phoenix Racing har de helt optimale omgivelser for at opleve race på nærmeste hold. Turen er pakket med VIP-oplevelser.

Læs mere her

Highspeed-tur i en Audi R8 GT3

Fredag d. 9. august bliver en helt særlig dag, da vi får besøg af Phoenix Racing, og med sig har de en vaskeægte Audi R8 GT3-racerbil!

Phoenix Racing vil i samarbejde med Race Club give dig en helt unik oplevelse. Du kan nemlig få hele to omgange som passager i den hidsige racer, og med Nicolaj Møller Madsen bag rattet.

Læs mere og tilmeld dig her

Middag i København

Kom med til en helt eksklusiv netværks-middag, hvor smagsløgene for alvor bliver stimuleret. Vi giver dig muligheden for at tage kunder, personale eller potentielle kunder med under armen og forkæle dem til et eksklusivt arrangement.

Læs mere her

”Jeg kan godt lide at netværke på et helt uformelt, men alligevel professionelt plan, hvilket Møller Madsen netværket i høj grad giver mulighed for”.
- Jesper Laursen, AV Center

”Jeg vil til en hver tid anbefale netværket til andre, og det gør jeg faktisk allerede”.
- Søren Ravn Jensen, Sjølund A/S

”Jeg har truffet mange spændende mennesker, og jeg håber at sæsonen 2019 også kan hæve baren for, at der kommer endnu mere forretning igennem netværket.”.
- Henning Nygaard, Nygaard Advokatfirma