Arrangementer

Aktuelle arrangementer

Danmarks hurtigste og muligvis bedste netværk får et spændende år med et pakket program for alle fire netværksgrupper. Der vil være hele 42 events fordelt over hele året – i hele landet. To fællesarrangementer hvor alle fire grupper mødes til masser af netværk, forkælelse og som altid – god mad.
Derudover vil der i hvert netværk være 10 eksklusive netværksarrangementer fordelt over hele året. Er du medlem, så kig med herunder, og sæt allerede nu kryds i kalenderen. Hvis du ikke er medlem allerede, men er interesseret så se vores partnere her. Ønsker du at blive medlem, så du kan nyde godt af alle de kommende events, så kontakt os her.

Kalender

Indian Motorcykler i Farum
(ny dato kommer)
Læs mere

9. November Sjælland Arrangement

Turen går til Farum for se på flotte motorcykler i en helt ny bygget motorcykelbutik.


Der vil være mulighed for at komme ud og prøve en cykel eller 2 - hvis man har det 'rigtige' kørekort mens vi nyder lækre snacks og et godt glas vin.


Vi vil senere på aftenen blive forkælet med en lækker middag inden aftenen rundes af med et inspirrende indlæg.


Det bliver hyggeligt!

16.30 - Ankomst & Bobler

17.00 - Præsentationsrunde

17.15 - Rundvisning & fortælling omkring Indian Motorcykler / Mulighed for prøvekøre en cykel

18.00 - Lækker spisning med vin til.

19.00 - Race Club Networking

19.45 - Indlæg

20.15 - Dessert

20.45 - Tak for idag

Læs mere

Gourmet på Toppen af København Læs mere

15. Juni Sjælland Arrangement
Skagen fiskeresturant byder os velkommen på tagterrassen af Illum til en lækker udsøgt fiskemiddag. Der skal nydes god vin og snacks ved ankomst inden, vi skal netværke og komme hinanden ved med nogle anderledes øvelser. Vi runder aftenen af med en udsøgt fiskebuffet fra et af landets bedste fiskehuse. Vi skal ha' fisk!
Læs mere

Gokart med Tacos & Hygge Læs mere

16. Juni Trekantsområdet Arrangement
Så skal vi udfordres når turen går til Vandel Gokart - et ægte sommerevent med udendørs Gokart på en af de fedeste baner vi har i Danmark. Her skal I dyste i "alle mod alle" mens Tolderlund tryller en mexikansk menu frem med nachos og snacks inden den står på hjemmelavet tacos. Det bliver fedt.
Læs mere

Find din indre bartender Læs mere

22. Juni Aarhus Arrangement
Der skal dystes i at stå på den anden side af baren. Vi ved I er vant til at stå på den 'rigtige' side af baren - men nu bytter vi rollerne om. Turen går til Aarhus, ned til Åen, på en af byens mest trendy bars. Her skal I læres op af nogle af landet bedste bartender i kunsten "at lave en cocktail". Mens der dystes i håndværket skal der netværks. Der vil blive serveret en udsøgt tapas og lækre desserter senere på aften. Sæt i gang!
Læs mere

Burgers & Ølsmagning Læs mere

23. Juni Fyn Arrangement
Mauritz Burger åbner dørene op for deres flotte resturant med udsigt udover lillebælt. Her skal der nydes lækre saftige burgers mens der netværkes i grupper af 10. Vi får besøg af Danmarks muligvis bedste mini-brygger Anders Coisbo, fra The Man Behind. Han vil udfodre jer på jeres øl erfaring. Vi glæder os!
Læs mere

Lav din egen reklamefilm Læs mere

29. Juni Sjælland Arrangement
Husk det kreative hoved inden, du tager afsted til dette netværksmøde. I skal nemlig dyste i grupper om at lave den bedste reklamefilm i samarbejde med 2BConnect. Eventet afholdes hos GEMINI, som er vores fantastiske partner inden for merchandise og tryksager. Vi sørger for lækkert mad og drikke til denne spændene aften. Action!
Læs mere

Gourmet aften ved Gorm's Læs mere

30. Juni Trekantsområdet Arrangement
Vi glæder os til en fantastisk aften. Når turen går forbi Gorm's Pizza i Horsens. Aftenen står på en lækker 3retters menu, med gode drikkevare til.
Læs mere

ILD.PIZZA - med inspiration, netværk, ølsmagning Læs mere

10. Aug Aarhus Arrangement
Mere information følger.
Læs mere

På Aafart med Race Club Læs mere

11. Aug Fyn Arrangement
Ud på "Aaen" - Odense Å - med vin, gourmet og team buidling. Når Odense Aafart inviterer en tur på vandet bliver det et anderledes og spændende netværksmøde. Vi mødes på båden med vin og snacks inden turen går til Fruens Bøge, hvor den står på teambuilding, en omgang lækker mad & drikke for derefter at tage turen retur med båden til lyden af live musik. Det bliver ekstraordinært!
Læs mere

En ekstraordinær udendørs oplevelse med Gourmensch Læs mere

17. Aug Aarhus Arrangement
Gourmensch inviterer endnu engang på et af de fedeste netværksmøder på kalenderen. Vi skal i skoven, grille vildsvin, spise østers, hjerte og andre spændende ting. I står for hele menuen i smukke naturlige omgivelser. Alt mad laves over bål. Vi nyder middagen ved store træborde. Det er en vild oplevelse man sent vil glemme - det garanterer vi!
Læs mere

Inspiration, netværk & gourmet - med havudsigt Læs mere

18. Aug Fyn Arrangement
Vi skal besøge UNIT-IT som er en del af Torben Østergaards "empire" i Middelfart. IT-virksomheden lever af at hoste severe, og vi skal udforske deres datarum, samt høre historien om den fynske stolthed Bunker Holding. Henrik, som er vores partner i Race Club, har en forkærlighed for gourmet & god vin. Derfor garanterer vi jer at aften også vil blive krydret med dette. Spændende!
Læs mere

Heste, champagne og gourmet Læs mere

24. Aug Sjælland Arrangement
Copenhagen Polo Club åbner dørene for en aften i sent vil glemme. Vi starter dagen med en rundvisning og fortælling om sporten & stedet. Herefter vil der være mulighed for at prøve den anderledes sport og komme ombord på hesten. Vi skal nyde en lækker middag med champagnesmagning til. Og så skal vi selvfølgelig se en vaskeægte opvisningskamp i polo.
Læs mere

Fart på drengen hos Event Park Læs mere

25. Aug Trekantsområdet Arrangement
Turen går til Horsens til velnok Danmarks fedeste actionpark. Her skal I ”lege” alt imens der netværkes. Der skal genenmføres en "pubcrawl" med udfordrende stop og sjov undervejs. Aften indledes af en fortælling med en kold øl "on-the-side" med dertilhørende snacks. Der skal spises buffet og Rambo Baren skal besøges. Vi garanterer mudder og grin!
Læs mere

Moms, skat & gourmet Læs mere

7. Sep Aarhus Arrangement
Læs mere

Når vin & gastronomi går hånd i hånd Læs mere

8. Sep Fyn Arrangement
VinMedKant er nok en af Race Club’s ældeste partner. I år vil han, Ulrik Rønlev, gerne forkæle alle jer partnere af Race Club med en oplevelse, hvor I mærker at vin og mad går hånd i hånd. Vi skal forkæles af ægte gourmet gastronomi hos Bacchus med en nøje sammensat vinmenu fra Ulrik selv. Det bliver en aften, man sent vil glemme.
Læs mere

Masterchef Pizza Læs mere

14. Sep Sjælland Arrangement
Turen går til Herlev hvor Gorm Wisweh, bl.a. kendt fra Gorm's pizzarestauranter, vil byde jer indenfor til en omgang pizzabagning. Han vil være jeres instruktør og undervise jer i, hvordan den perfekte pizza laves fra bunden. Der skal konkurres, hygges og netværkes henover pizzabagningen. Der er garanti for en god aften.
Læs mere

Gourmet med Spansk tiwst Læs mere

15. Sep Trekantsområdet Arrangement
Resturant "Over Åen" skal besøges. Det er en sand perle i Kolding.Her står menuen på tapas. Alt i mens I skal nyde lækker tapas, bliver I også forkælet med gode vine. Vi skaber rammerne for at I kan netværke, lære hinanden bedre at kende og ikke mindst blive en oplevelse rigere. Vamos!
Læs mere

Fart på drengen hos Event Park Læs mere

5. Okt Aarhus Arrangement
Turen går til Horsens til velnok Danmarks fedeste actionpark. Her skal I ”lege” alt imens der netværkes. Der skal genenmføres en "pubcrawl" med udfordrende stop og sjov undervejs. Aften indledes af en fortælling med en kold øl "on-the-side" med dertilhørende snacks. Der skal spises buffet og Rambo Baren skal besøges. Vi garanterer mudder og grin!
Læs mere

På besøg i "hele verden" hos Storms Pakhus samt gin-smagning hos Deloitte Læs mere

6. Okt Fyn Arrangement
I hjertet af Odense ligger Storms Pakhus; et street food marked udover det sædvanlige med madboder fra hele verden og en stemning, der ikke kan beskrives - men der skal mærkes. Vi skal besøge Storms Pakhus. Dog begynder vores aften lidt et andet sted. Vi inderleder herlighederne hos Deloitte i deres smukke kontor på Odense Havn. Her vil i blive budt på snacks og en fortælling om banken inden i skal gennem en lille ginsmagning. To gode indslag der giver anledning til forventninger. Vi glæder os.
Læs mere

Ternet Ninja 2, gode vine, tapas og bland selv slik! Læs mere

12. Okt Sjælland Arrangement
Big Bio Nordhavn slår dørene op for den helt nye danske succes film Ternet Ninja 2 - et sandt mesterværk. Inden vi skal slå os ned i Danmarks absolut bedste og mest luksuriøse biograf skal der nydes lækre vine, spises tapas, netværkes og selvfølgelig blandes "bland-selv-slik". Det er hyggeligt.
Læs mere

Vin- og champagnesmagning med god mad Læs mere

13. Okt Trekantsområdet Arrangement
VinMedKant slår dørene op for en aften, hvor de våde vare kommer i fokus. Aftenen starter med en lækker vinsmagning med pasende menu til. Der skal snakkes markedsføring, reklame og håndtering af de sociale medier inden, aftenen går videre til champagnen med lækker dessert til. Vi ses!
Læs mere

Race Club på udebane Læs mere

26. Okt Aarhus Arrangement
Turen går til en af Danmarks flotteste golfbaner, Lyngbygaard Golf. Vi starter med og øve samt lære de basale ting af dygtige træner inden, I bliver sluppet løs på Pay&Play. Vi slutter aftenen med en lækker menu og god vin. Swing Away!
Læs mere

På besøg hos "komet" virksomheden House Nordic Læs mere

27. Okt Fyn Arrangement
Vi skal hjem til Nicolaj & Race Club’s fødeby Søndersø. Her ligger den ydmyde succesfulde virksomheden "House Nordic", som på blot 3 år har bygget en ekstraordinær forretning. Aften byder på inspirerende oplæg, samt spændene og udfordrende netværksøvelser. Alt sammen krydret med god mad fra MadMedSjæl. Vi glæder os!
Læs mere

Sexlegetøj gav dem kæmpesucces! En sexet fortælling. Læs mere

2. Nov Aarhus Arrangement
Den danske succes virksomhed Sinful er vært for dagens netværksmøde. Vi besøger deres kontor og lager, hvor vi skal på en spændende inspirationsrejse om, hvordan de gik fra en spinkel idé til at blive landets største partner af "værktøj" til de danske soveværelser. Vi garanterer en inspirrende aften med god mad, vin og stemning. Ja tak.
Læs mere

Masterchef Pizza Læs mere

3. Nov Fyn Arrangement
Turen går til Herlev, hvor vi skal udfordre hinanden i pizzabagning. Vi mødes i Odense, hvor der venter en netværkstur med bus. I fælles flok triller vi til Herlev, hvor Gorm Wisweh, bl.a. kendt fra Gorm's pizzarestauranter, vil byde jer indenfor til en omgang pizzabagning. Han vil være jeres instruktør og undervise jer i, hvordan den perfekte pizza laves fra bunden. Der skal konkurres, hygges og netværkes henover pizzabagningen. Der er garanti for en god aften.
Læs mere

Jakkesæt, Netværk, & god mad Læs mere

10. Nov Trekantsområdet Arrangement
De laver skræddersyet jakkesæt og er nok landets bedste til det. Vi skal forbi Sjölin og se på deres store sortiment af jakkesæt, de unikke muligheder og høre deres spændene rejse. Vi garanterer for noget lækkert mad og inspirerende omgivelser at netværke i. Det bliver godt!
Læs mere

Flot udsigt & God mad Læs mere

23. nov Sjælland Arrangement
Turen går til Hillerød for besøge en sand perle hos Cafe Kik. Her skal I forkæles med en flot udsigt, udsøgt mad og drikke. Udover det skal I netværke og igennem emnet marketing og salg. Vi ses!
Læs mere

Danish Nature Brew med et twist af gourmet Læs mere

24. Nov Trekantsområdet Arrangement
Gør jer klar til at blive forkælet, når Ronnie Gram er vært for vores netværksmøde. I skal forkæles af en ikke mindst dygtig kok, som til daglig lever af at producere kvalitets mjød. Derfor bliver vores ekslusive middag krydret med en unik mjød-smagning. Vi glæder os - og det skal I også!
Læs mere

Gourmet når det allerbedst! Læs mere

30. Nov Aarhus Arrangement
NO.16 er endnu engang vært for en middag, hvor I skal forkæles med en 5-retters menu. Sammen skal vi fejre endnu et år med Race Club. Vi garanterer julemaden, julegaver og julekrammer. Vi skal have en fantastisk aften. Glædelig jul!
Læs mere

Gastronomisk julefrokost på væddeløbsbanen Læs mere

1. Dec Fyn Arrangement
Vi glæder os til at netværke i anderledes omgivelser og ikke mindst få en gastronomisk oplevelse. Julefrokosten skal afholdes i hjertet af Odense på Væddeløbsbanen. Vi glæder os!
Læs mere

Julefrokosten vi ikke glemmer Læs mere

8. Dec Trekantsområdet Arrangement
Det jul og det skal fejres! Et år er gået og det skal nydes med god mad. Men ikke bare på almindelig vis. Turen går til Vejle på en af byens perler, hvor skal der nydes julemad med et lækkert gourmet twist. Glædelig jul!
Læs mere

Budapest VIP Tour Læs mere

TBA rejse_event Rejse

Den mest ekslusive tur vi nogensinde har lavet
Dette bliver en tur ud over det sædvanlige, det lykkes ikke i 2020 og få lov at lave turen til Budapest.

Så nu gør vi det, og det bliver det vildeste vi nogensinde har lavet.
Der skal nydes gourmet mad fra ankomst til i hjemme igen, 2 forskellige vinsmagninger, cocktail event 9 retter mad oplevelse og de bedste bøffer i Budapest.

VI skal bo på et af byens bedste hoteller, 5stjernet på 40kvm hotelværelser med udsigt udover Donau søen. Det deres Deluxe værelser i bliver tjekket ind på, efter i blevet afhentet i Mercedes E klasse biler fra lufthavnen, der kun plads til 11 personer på denne rejse. 

Læs mere

Læs mere

Bliv en del af fællesskabet.

Deltag i et landsdækkende erhvervsnetværk, som forbinder folk som stiller store krav til kvalitet og til, hvad de bruger deres tid på.